עין מביצי שלו

עין מביצי שלו

קבלנו מתנה ביצי שליו מהלול

הביצים לאחר שטיפה וניגוב

אופן ההכנה:

משרים את הביצים במים ובעדינות מנקים אותן.

חשוב שתהיינה טריות מאוד

שמן/חמאה

מלח

פלפל שחור גרוס

יש הרבה דרכים להכנה

אפשר לבשל כמו ביצים קשות, חביתה,

אפשר לקשט בביצה טרייה.

הפעם עיניים.

חשוב לפתוח כל ביצה בנפרד כדי להוציא פגומות.

אם רוצים בודדת, לטגן בודדת במחבת חם עם מעט שמן/חמאה

אם רוצים חביתה גדולה

אפשר לשפוך בעדינות את כמות הביצים שהחלטתם למחבת חם.

לתבל ,להוסיף בצל ירוק לשניות, זהירות לא לשרוף.

להגיש חם הצלחת או על קרוסטיני /אחר

מעדן.

בתאבון

לפעמים יש לרכישה בסופרים

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה 

המטבח של מאיר השמן,לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצי שלו, ביצים,, חמאה,, מתכונים, שמן,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s