אנטריקוט בטריאקי

אנטריקוט בטריאקי ועוד

החומרים:
מחבת
צלחת שטוחה
3 קעריות
500 גרם או יותר אנטריקוט חתוך דק למלבנים 5 על 7 ס"מ בערך
ביצה טרופה עם טיפת מים
2-3 כפות טריאקי
קמח

פנקו לפי הצורך או פרורי לחם מתובלים,כמות לפי הצורך

שמן או חמאה
מגבת נייר

אופן ההכנה:
משרים את האנטריקוט החתוך ברוטב הטריאקי לפחות שעתיים.
בקערית אחת שמים ביצה, בשנייה קמח בשלישית פרורי לחם מתובלים.
מוציאים את הבשר מהמשרה.
עוטפים בטיפת קמח ומנערים,ביצה ופרורי לחם.
מכניסים לשמן חם ומזהיבים מכל הצדדים.
מוציאים למגבת נייר
בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אנטריקוט, ביצים,, בשרים, מתכונים, פרורי לחם/מצה,, קמח, רוטב טריאקי, רטבים, שמן,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על אנטריקוט בטריאקי

  1. עופר D הגיב:

    נגיסים מעוררי תאבון.
    לא הייתי מתנגד לכאלה 🙂

    בוקר טוב ושבוע טוב, אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s