קציצות תרד

קציצות תרד

החומרים:
סיר פסטה/אחר
מחבת
צלחת שטוחה
קערה בינונית
מרית
מגבות נייר
קילו תרד טרי
ביצה
פרורי לחם
שום מעוך
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מבשלים את התרד עם טיפת מלח בסיר פסטה עד שמתרכך.
משאירים את התרד עד שהנוזלים יצאו. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים ביצה פרורי לחם לפי הצורך, שום מעוך ומלח , מערבבים הכל יחד.
יוצרים קציצות. מכמות זאת יוצאות כ-10 קציצות לא גדולות.
מחממים שמן ומכניסים את הקציצות לשמן החם.


מזהיבים משני הצדדים ומוציאים לצלחת עם מגבת נייר.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, ירקות,, מוצרי חלב, מתכונים, שום,, שמן,, תבלינים,, תרד,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s