סלמון מטוגן

סלמון מטוגן


החומרים:
מחבת
מגבות נייר
צלחת
3 קעריות
רצועות של פילה סלמון כמספר הסועדים
1 כף רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
ביצה עם מעט מים
קמח
פרורי לחם או פנקו

אופן ההכנה:
מרטיבים את הסלמון בסויה עם הידיים ומשאירים לחצי שעה לפחות.
מחממים מחבת
בנתיים מכינים 2 צלחות וקערית. צלחת אחת עם קמח, קערית עם ביצה,שלישית עם פרורי לחם.
עוטפים את הדג בקמח ומנערים היטב, משם לביצה עם הפלפל השחור, מנערים ומעבירים לפרורי הלחם. לכסות מכל הצדדים.


כאשר השמן חם, מכניסים את הדג ממתינים שיזהיב,הופכים לצד שני עם 2 מרית, ואחר כך מעמידים לטגן גם בצדדים.
מוציאים לצלחת מכוסה עם מגבת נייר.

מי שלא רוצה ריח דגים ידליק נר בזמן הטיגון. וישים על הצלחות פלסטיק נצמד.

בתאבון.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, דגים, דגים ופירות ים, סלמון, פאנקו, פרורי לחם/מצה, קמח, רוטב סויה, שמן, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.