אגרול במילוי מנגו מקפונו ושקדים ברוטב קפה

אגרול במילוי מנגו מקפונו ושקדים ברוטב קפה

חומרים:

1-2 חבילות עלי פילו בהתאם לצורך

3 מנגו או בהתאם לצורך קלופים חתוכים רצועות בעובי אצבע

1 פרי מקפונו   (אגוז קוקוס פיליפיני )MACAPUNO OPEN FRUIT פרוסות דק חנויות המזרח

100-200 גרם שקדים פרוסים 

3-5 כפות חמאה מומסת  או יותר

שמן רגיל לטיגון עמוק 

אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

חותכים ריבועי פילו בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ בערך.

מורחים כל ריבוע בחמאה בלי קמצנות. מניחים ריבוע נוסף ושוב מורחים בחמאה מומסת.

מניחים באלכסון את אצבעות המנגו המקפונו ושקדים פרוסים פרוסות. סוגרים בצדדים ומגלגלים לצורת אגרול.  מניחים כאשר החלק הסוגר למטה.

מקפונו שלם ממשפחת אגוזי הקוקוס 


פרי חתוך לחצי או פרי מוכן בצנצנת



מטגנים בשמן עמוק עם מעט חמאה ממש לפני ההגשה עד להזהבה. מפזרים מעט אבקת סוכר.

אפשר גלידה,קצפת או אחר בהגשה.

אפשר רוטב קפה 

חומרים: 

2 כפות אבקת נס קפה טוב 

1/4 כוס תמצית קפה אספרסו מרוכז

1/2 1 כוסות מים רותחים

1/2 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה:

ממיסים את אבקת נס הקפה במים הרותחים,מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים עד שמתקבל מרקם של קרמל דליל.

יוצקים רוטב על הצלחת ומניחים מעל את האגרול. ניתן להגיש עם כדור גלידה קצפת אחר.

בתיאבון

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצק פילו,, גלידות,פרפה,, חמאה,, יבשים,אגוזים שונים,, מאפים, מנגו,, מתכוני עמים,, מתכונים, סוכר,, עלי סיגרים מרוקאים, קוסקוס,, קוקוס,, קצפת, שמנת,, שקדים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s