mussels מולים בגינגר ועגבניות

מולים בגינגר ועגבניות mussels

החומרים:
ווק או מחבת רחב או סיר עם מכסה
1 חבילה מולים טריים (משה בכרמל או ביפו)
מעט שמן רגיל
1 בצל חתוך דק דק
פרוסה קטנטונת של ג'ינג'ר מגוררת דק דק
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנטנות.

ההכנה אופן
מנקים את המולים מהשאריות. ורוחצים היטב. את הפתוחים לפני בישול זורקים!.
לאחר קיצוץ הירקות מחממים שמן ומזהיבים קלות את הבצל והגינגר , מוסיפים את העגבניות
וכאשר הן חצי מבושלות, מוסיפים את הצדפות, מקפיצים את הסיר מס פעמים וסוגרים עם מכסה.
הצדפות מוכנות כאשר הן פתוחות. אלו שלא נפתחו לא להשתמש.

מגישים ליד אורז /אחר

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, mussels, בצל, גינגר, דגים ופירות ים, ירקות, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, עגבניות, צדפות, שמן, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s