mussels מולים בגינגר ועגבניות

מולים בגינגר ועגבניות mussels

החומרים:
ווק או מחבת רחב או סיר עם מכסה
1 חבילה מולים טריים (משה בכרמל או ביפו)
מעט שמן רגיל
1 בצל חתוך דק דק
פרוסה קטנטונת של ג'ינג'ר מגוררת דק דק
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנטנות.

ההכנה אופן
מנקים את המולים מהשאריות. ורוחצים היטב. את הפתוחים לפני בישול זורקים!.
לאחר קיצוץ הירקות מחממים שמן ומזהיבים קלות את הבצל והגינגר , מוסיפים את העגבניות
וכאשר הן חצי מבושלות, מוסיפים את הצדפות, מקפיצים את הסיר מס פעמים וסוגרים עם מכסה.
הצדפות מוכנות כאשר הן פתוחות. אלו שלא נפתחו לא להשתמש.

מגישים ליד אורז /אחר

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה mussels, בצל,, גינגר,, דגים ופירות ים, ירקות,, מתכוני עמים,, מתכונים, עגבניות,, פיליפינים,, צדפות, שמן,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s