קציצות בקר ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

קציצות בקר ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו


החומרים:
קערה גדולה
מגבות נייר
פלנצה או מחסת
סיר
קערית בינונית
2 צלחות שטוחות
מרית

1 ק"ג בשר טחון טרי
1 ק"ג חזה עוף טחון
2 בצלים קצוצים דק דק מחולק לשתי קעריות
4-5 שיני שום כתושות דק דק
2 ביצים
3-4 כפות פרורי לחם או אחר
מלח
פלפל שחור גרוס
2 עגבניות מרוסקות  או קופסא של 100 גרם רסק
קטשופ חריף 2-3 כפות או בהתאם לחריפות שאתם אוהבים
3-4 טיפות טבסקו או יותר כרצונכם.
כפית סוכר
פטרוזיליה או תבלינים אחרים כרצונכם.
מים רותחים כדי לכסות את הקציצות

אופן ההכנה:

בקערית גדולה מערבבים את הבשר העוף הביצים, חצי מכמות הבצל השום התבלינים ופרורי הלחם ומערבבים
בידיים לקבלת עיסה אחידה. אם צריך מוסיפים פרורי לחם.
מרטיבים ידיים ויוצרים קציצות בגודל שאתם רוצים.
מניחים על צלחת שטוחה גדולה.
מניחים על האש פלנצה או מחבת מחממים ושמים שמן זית או אורז או אחר.
כאשר הפלטה חמה שמים את הקציצות, הופכים לאחר לחיצה קצרה עם מרית והשחמה  קלה,הופכים לצד שני לשניונת, מוציאים ומניחים על צלחת מכוסה במגבת נייר.

בקערית מכינים את רסק העגבניות הטריות מעורב עם קטשופ מעט מים סוכר וטבסקו או רסק עגבניות מקופסא.

מחממים את הסיר, שמים שמן ובצל להזהבה עד להזהבה. מניחים את הקציצות בסיר ושופכים מעל את רסק העגבניות .
מעל מכסים עם מים רותחים.
מבשלים כרצונכם.  אישית אוהבת בישול קצר כדי שהקציצות תהינה רכות מאוד.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בצל,, בקר, בשרים, טבסקו,, ירקות,, מתכונים, סוכר,, עגבניות,, עופות,, פרורי לחם/מצה,, קטשופ,, רטבים, שום,, שמן זית, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s