פקבט עם דניס מתכון פיליפיני

פקבט עם  דניס מתכון פיליפיני

החומרים:
סיר רחב עם מכסה
קעריות לירקות
1 בצל חתוך לקוביות /אחר
1-2 דגי דניס מטוגנים,1/2 דג לסועד
2 עגבניות חתוכות לקוביות
4-5 חצלים ארוכים קטנים

500 גרם במיה מנוקה מסביב לראש
300 גרם סטרינג בינס (שעועית ארוכה מאוד חתוכה לחתיכות של 3 ס"מ (או לוביה)
חצי דלורית קטנה מקולפת חתוכה לקוביות או דלעת אחרת
300 גרם פול
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
מעט שמן
כף רוטב אנשובי +כוס מים רותחים (חנויות המזרח)
כפית אבקת מרק (ציר מרק)

אופן ההכנה:

בסיר מחממים שמן,מוסיפים את הבצל והעגבניות להזהבה ומוסיפים את הדג כדי להעביר טעמים.
מוסיפים את האנשובי מהול בכוס מים חמים. מוסיפים למים בסדר הבא את השעועית ואת הפול.
ברתיחת המים מוסיפים את הבמיה החצילים והדלורית ומתבלים.
מבשלים על אש קטנה עד שמתרכך מעט. משפרים טעמים.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אבקת מרק, במיה ארוכה, במיה,, בצל,, דגים ופירות ים, דלורית, דלעת, דניס, חצילים קטנים, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, לוביה,, מתכוני עמים,, מתכונים, עגבניות,, פול,, פיליפינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s