עוף בכורכום גינגר צילי ועוד

עוף בכורכום גינגר צילי ועוד

החומרים:
סיר בינוני
400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
4 שיני שום מעוכות היטב
1 בצל קצוץ דק
1/2 כפית כורכום
קופסא של חלב קוקוס
1/4 פלפל צ'ילי ללא גרעינים חתוך דק דק או יותר
טיפת גינגר מגורר
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות או מרוסקות
3-4 עלי דפנה
200 גרם אפונה ירוקה (הפעם קפואה)
1 כף קטשופ
שמן רגיל
טיפםת סוכר אם צריך.

אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בסיר ומזהיבים את השום והבצל, מכניסים את העוף ומזהיבים. כאשר מוזהב מעט מוסיפים את
העגבניות פלפל צילי ג'ינגר אפונה עלי דפנה חלב קוקוס ובסוף טיפת כורכום וקטשופ. מי שרוצה יכול להוסיף צילי שלם או אחר.
מבשלים עד שהעוף מגיע לדרגת הבישול שאתם אוהבים טועמים ומשפרים טעמים.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אפונה,, בצל,, בשרים, גינגר,, חלב קוקוס, ירקות,, כורכום, מוצרי חלב, מתכונים, עגבניות,, עופות,, צ'ילי, קטשופ,, רוטב צ'ילי, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s