תפוחי עץ אפויים במיקרוגל

תפוחי עץ אפויים במיקרוגל

צלחת או תבנית אפיה מזכוכית

7 – 5 תפוחים גרנד (אחר לא קמחיים)
כ-35 צמוקים שטופים (אפשר להשרות בליקר לכמה שעות)
7 -5 סכרין/אחר
מעט קינמון גרוס

אופן ההכנה:

מוציאים את ליבת התפוחים עם הגרעינים לא עד סוף התפוח.

שמים בכל תפוח סכרין אחד.
מפזרים מלמעלה ואל תוך הפתח קינמון.
מכניסים את הצמוקים אל הפתח.


מכסים בפלסטיק נצמד מחוררים מעט את הפלסטיק הנצמד.

מכניסים למיקרוגל ל-6 דקות ובודקים.
אם צריך, להוסיף עוד 2 או יותר דקות. (אישית לא אוהבת תפוח נפול)
מגישים חם או קר
בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה מיקרוגל, מתוקים,, מתכונים, פירות מיובשים, פירות,, צמוקים,, קינמון, תבלינים,, תפוחי עץ,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s