אגרולס עם שרימפס נבטים וירקות

אגרולס עם שרימפס ונבטים


החומרים:

3 קעריות לירקות
2 צלחות שטוחות
סיר שטוח
מחבת
מגבות נייר
עלי סיגרים מרוקאים קפואים
שמן קנולה /אחר ל- 1/2 סיר
קערית עם מעט מים
2 שרימפס לאדם
חצי חבילה נבטים טריים
1/2 כרוב חתוך לקוביות קטנות
1-2 גזרים גוליאנים או מגוררים גס על פומפייה
100 גרם או יותר של שעועית ירוקה חתוכה לגוליאנים
2-3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

את השרימפס הקפוא הפעם מכניסים למים רותחים ל-3 דקות לא יותר אחרת יהפוך לצמיג. מוציאים עם כף מסננת. לצלחת לצינון. (אני משתמשת בסיר פסטה לבישול) ומוציאה את הסיר הפנימי יחד עם השרימפס.

למחבת חם או ווק מכניסים מעט שמן וכאשר השמן חם,מכניסים את השעועית,הגזר,הכרוב
ובסוף את הנבטים,מקפיצים מעט לטיגון קצר ומורידים אל מגבת נייר לצינון וספיגת השמן.

שמים עלה סיגר על צלחת. במרכזה שמים שרימפס אחד או 2 ומעט מהירקות.
סוגרים את הסיגרים מלמעלה למטה בפעם ראשונה אחר כך צדדים ושוב מלמטה למעלה.

את הקצה מרטיבים עם טיפת מים את הקצה ,סוגרים ומניחים הפוך על צלחת.


אפשר לעטוף עם נייר פרגמנט ולהקפיא בפריזר בתוך קופסא סגורה.


כאשר כל הסיגרים מוכנים, מחממים שמן בסיר. מכניסים את הסיגרים ומזהיבים אותם כרצונכם.

מוציאים אל צלחת עם מגבת נייר.
מגישים חם.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גזר,, דגים ופירות ים, חגים, כרוב,, מאפים, מתכוני עמים,, מתכונים, נבטים, עלי סיגרים מרוקאים, פיליפינים,, רוטב סויה,, שעועית ירוקה,, שרימפסים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s