ריבת מנגו

 ריבת מנגו

מנגו

החומרים:
1 ק"ג סוכר
4 כפות מיץ תפוזים

3 כפות חומץ תפוחים

מיץ מחצי לימון

1 ק"ג מנגו בשל

רבע כפית גרגרי מסטיק (גומי ערביקה)בחנויות

תבלינים

3 ס"מ זנגביל פרוס

קורט מלח

אופן ההכנה:

לשים בסיר סוכר, מיץ תפוזים, חומץ ומיץ לימון. לבחוש, ולהשהות לילה.

לקלף המנגו, לחתוך לפרוסות.  לכתוש גרגרי מסטיק עם קצת סוכר, להוסיף לסיר המיצים. להביא לרתיחה על אש נמוכה, ולבחוש בכף עץ כל הזמן. להמשיך לבשל תוך בחישה עוד 15 דקות, מבלי שהסוכר ייחרך.
להכניס המנגו לסיר, עם הזנגביל, ולערבב כך שכל הפרי יהיה מצופה בסירופ. לא לערבב הרבה כדי שהמנגו לא יתפרק.
כשהריבה מוכנה (בדיקה בכפית, טיפה על הצלחת), להוסיף המלח, לבחוש בעדינות,
להרתיח פעם נוספת לכבות.

להכניס לצנצנות שעברה חיטוי.
 בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גומי ערביקה, גינגר, גרגרי מסטיק, זנגביל, חגים, חומץ תפוחים, ירקות, לימון, מנגו, מתוקים, סוכר, פירות, רטבים, ריבות, תבלינים, תפוזים, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.