פרפה חלווה

פרפה חלווה


פרפה חלווה

החומרים:

תבנית מאורכת  אינגליש קיק עדיף תבנית לבבקה.
צלחת הגשה מאורכת
1 חבילה גלידה טירמיסו וניל או שוקולד או אחר (500 גרם) בטמפרטורת החדר.
400 גרם חלבה מגורדת על פומפיה גסה
1 שמנת מתוקה
200 גרם אגוזי מלך
פלסטיק נצמד

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת מתוקה ללא סוכר או תוסף אחר .
מקפלים לתוך הגלידה ומוסיפים מחצית מכמות החלווה.
שמים בתחתית התבנית אגוזי מלך בצורה נאה.
מחצית השניה של החלווה המגורדת שופכים את הגלידה מעל.

סוגרים היטב עם פלסטיק נצמד ומכניסים לפריזר למספר שעות.

מוציאים ממש לפני ההגשה, הופכים על צלחת הגשה.

אפשר לקשט את הצלחת סביב הפרפה בפרי העונה.

בתיאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גלידות,פרפה,, חגים, חלווה, מוצרי חלב, מתוקים,, מתכונים, שמנת,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s