סינטה עם פטריות וקרם פרש

סינטה עם פטריות וקרם פרש

החומרים:

ווק או מחבת גדול עבה

2 קערות גדולות

500 גרם פטריות שמפניון טריות

500 גרם סינטה חתוכה לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ דק דק

3-4  שיני שום מעוכות או כרצונכם

מעט שמן

פטרוזליה יבשה(לא היה לי טרי)

1-2  קרם פרש

מלח

פלפל גרוס

כפית מרק בשר או ציר

אופן ההכנה:

עם טיפת שמן על המחבת מטגנים את השום והבצל ומוסיפים את הבשר.

סוגרים את הבשר. מוסיפים את הקרם פרש, ממתינים לרתיחה ומנמיכים את האש תוך ערבוב מתמיד . 

כאשר הרוטב מצטמצם מעט מוסיפים לאט את הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים עוד פטריות ושוב מערבים.

כך עד שכל הפטריות בפנים. אחרי רתיחה קטנה מנמיכים את האש ומבשלים עוד דקותיים תלוי במידה 

בה אתם אוהבים את בישול הפטריות.

מתבלים,מוסיפים פטרוזיליה. ומגישים חם.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, בשרים, חגים, ירקות,, מוצרי חלב, מתכונים, סינטה, קרם פרש, שום,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s