תאנים כבושות,ממטבחו של השף קדוש

תאנים כבושות,ממטבחו של השף קדוש.מתאימות להגשה עם בשר קר. 
כל הזכויות שמורות לשף מר קדוש והאנציקלופדיה הנפלאה שלו
תאנים
החומרים:
500 גרם תאנים רחוצות, מיובשות וחתוכות לקוביות קטנות.
1/2 כוס חומץ
450 גרם סוכר חום
3 מקלות קינמון
פיסת בד או מוסלין
3 ניצני ציפורן
6 גרגירי פלפל אנגלי שלמים.
סיר
צנצנת מעוקרת

אופן ההכנה:

שוטפים את התאנים  ומשרים במים למשך הלילה.
למחרת,
שמים 1 1/2 כוסות חומץ ו – 450 גרם סוכר בסיר  מביאים לרתיחה ומבשלים עד אשר התערובת מסמיכה.
צוררים בפיסת מוסלין מקל קינמון חצוי, 3 ציפורן ו – גרגרי פלפל אנגלי. מוסיפים לסיר ומבשלים במשך 2 דקות.
מסננים את התאנים ומוסיפים לסיר מבשלים במשך שעה מעל להבה נמוכה.
מערבבים מידי פעם.מוציאים את צרור התבלינים,


יוצקים את התערובת לצנצנות מעוקרות. מכסים בכיסוי עמיד  בפני חומץ ומסמנים תאריך.

בתאבון

פורסם לראשונה בפורום אוכל של אורט  ב- 07/08/2002 22:47:42

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חגים, כבושים/חמוצים, מתוקים,, מתכונים, פירות,, פלפל אנגלי, ציפורן, קינמון, תאנים,, תבלינים,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s