סביצ`ה דניס

סביצ`ה דניס

מעט על הסביצה

סביצ`ה = כָּתוּשׁ,

כיצד לפלט דג   ראו כאן

הכנת הסביצה בסרט

מקור הסביצ`ה מגיעה אלינו מפרו ומתאימה למזג האווירי החמים שלנו.

הסביצ`ה עשויה דג נא שהוחמץ, מרינדה אופיינית, בתוספת או ללא תוספת של פרי או ירק טרי ועסיסי, עשבי תיבול נפוצים.

ההחמצה של הדג מבשלת אותו. אך משאירה מקום לטעמו המקורי של הדג ולארומה של הים.

חשוב ביותר

חומר גלם חייב להיות טוב וטרי מאוד. ככל שהדג טרי ככה גם יותר טעים, והעניין תקף באותה מידה לשאר חומרי הגלם במנה.

יתרון: אפשר להכין סביצ`ה במהירות ולייצר את המנה הראשונה בארוחה ביתית מושקעת. כמעט ללא השקעה.

הסביצ`ה מסתדרת מצויין גם עם אלכוהול   

המתכון : סביצ`ה דניס

לשני אנשים

החומרים הדרושים:

סכין חדה

קרש חיתוך

פינצטה להוצאת עצמות

צלחת הגשה
פלסטיק נצמד
200 גרם פילה דניס
1 כוס בצל סגול קצוץ דק

11/2 מיץ לימון
רבע פלפל חריף אדום טרי קצוץ
מעט מלח גס/מלח ים
חצי כוס כוסברה קצוצה (אני משתמשת בפטרוזיליה)
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מפלטים את הדג ומסירים את עורו.
מוודאים היטב שאין בבשר עצמות.
וחותכים לקוביות בגודל ס"מ בערך.
שמים בקערה עם יתר החומרים ומערבבים בעדינות.
מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות שעה.

מסדרים על צלחת הגשה, מקשטים ומגישים קר

 בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה דגים ופירות ים, דגים,, דניס, מתכונים, סביצ'ה, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s