עוף בחרדל דבש ושום אננס


החומרים

תבנית אלומיניום גדולה

כיסוי אלומינים רחב
8 חלקי עוף צוי שוקיים או ירכיים(אני הכנתי מנה משולשת)

4 כפות חרדל
4 כפות דבש
4 כפות שמן זית
4 כפות רוטב סויה
5 כפות שום קפוא או 5 שיני שום טרי
1-2 כוסות מים
1 קופסת אננס חתוך גדולה
מעט פלפל שחור גרוס
תפוחי אדמה שניים בינוניים לסועד

הוראות הכנה:

לבחוש את כל החומרים לתערובת אחידה.

להשרות את חלקי העוף כמה שיותר זמן , מינימום 4 שעות.
רצוי לילה יש להוסיף לפני האפייה 1 כף אבקת מרק מעורבת
בכוס מים רותחים.
לשים במרווחים תפוחי אדמה (לא מקולפים) ואננס,
מכניסים לתנור קר, טמפרטורה 175 מעלות. לאפות כשעה עם כיסוי נייר אלומיניום. חצי שעה   נוספת ללא כיסוי. במחצית הזמן לפתוח את האלומיניום  ולשים נוזל מעל העוף שלא יתייבש.


בתיאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, חגים, חרדל, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות, עופות, רוטב סויה, רטבים, שום, שמן, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.