חצילים מטוגנים קלי קלות

חצילים מטוגנים קלי קלות

החומרים:

מחבת רחב רצוי טפלון

מגבות נייר

צלחת שטוחה

קערה

2 כפות עץ

1 חציל גדול קל משקל

מלח

1 ביצה

מעט מים

7 כפות קמח

שמן רגיל

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים לפרוסות דקות וחוצים לחצי

ממליחים כדי שהחצילים לא ישחירו, מסדרים על צלחת.

מכסים כל שכבה במגבת נייר ומעליה שכבה נוספת.

הכנת הבלילה:

מניחים את הקמח בקערה, מוסיפים את הביצה קורט מלח

ומוסיפים מים לקבלת בלילה בעלת סמיכות בינונית.
פרוסות חצילים

טובלים חלק מהחצילים בבלילה ושמים על צידי הקערה

כדי להקטין את כמות הבלילה על החציל.

מחממים שמן במחבת, כאשר חם מאוד מנגבים את החציל
על צידי הקערה עם הבלילה ומכניסים למחבת.

חצילים מטוגנים

עם הזהבת החציל מוציאים בעזרת שתי כפות העץ
את החצילים לצלחת מכוסה עם מגבת נייר.

חצילים מטוגנים

נהנים מכל נגיסה.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, חצילים,, ירקות,, מוצרי חלב, מתכונים, שום,, שמן,, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s