צלי בשר ביין אדום

צלי בשר ביין אדום

 

החומרים:

נתח של 1-1/2 ק"ג בשר. ( אפשר נתחי אוסובוקו,אנטריקוט
פאלש פילה, בשר קפוא מס 5 או כל מה שהקצב יגיד
שמתאים לבישול ארוך.
מחבת
סיר
2 בקבוקי יין אדום יבש
1 שורש סלרי קצוץ

1 גזר גדול פרוס
2 כרישה קצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
עלה דפנה
2-3 גבעולי טימין
2-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את נתח הבשר ביין ירקות השורש ועשבי התיבול  (קשורים) ללילה.למחרת, מוציאים את נתח הבשר.
מייבשים היטב במגבת נייר.
צולים על מחבת חמה מאד עד שישחים מכל הצדדים.מחזירים את נתח הבשר לסיר עם המשרה.
אם הנוזלים לא מכסים את הבשר אפשר להוסיף ציר בקר,ציר ירקות או עוף ומבשלים על אש נמוכה כ – 3 שעות.
אופן ההגשה:
מניחים את הבשר בצלחת הגשה,
מצמצמים את הרוטב ויוצקים על נתח הבשר.
פורסים את הבשר בנוכחות הסועדים.

אפשר להגיש על מצע אורז, תפוחי אדמה או אחר.

אפשרי גם להכין מנה מעוצבת. הכל פתוח.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, אנטריקוט, בשרים, גזר,, חגים, טימין,, יין, ירקות,, כרישה,, משקאות, סלרי, פילה, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s