פרפה שזיפים

פרפה שזיפים

החומרים:
500 גרם שזיפים מגולענים (או כל פרי אחר)
60 גרם אבקת סוכר
350 גרם גלידת וניל
1/2 כוס ליקר תפוזים

אופן ההכנה:

מכניסים את הפירות למעבד מזון (שומרים כמה לקישוט)
מוסיפים את הסוכר ואת גלידת הוניל ומפעילים למשך 2
דקות. מוסיפים את הליקר ומפעילים עוד כמה שניות.
מעבירים למכל פלסטיק ומקפיאים למשך מספר שעות.
כמה דקות לפני ההגשה מחלקים לגביעים ומקשטים בפירות טריים

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גלידות,פרפה,, חגים, יין, ליקר, מוצרי חלב, משקאות, מתוקים,, מתכונים, פטל, פירות,, שזיפים,, תפוזים, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s