פרפה בדקה

פרפה בדקה


תאריך 2000
החומרים:

תבנית מאורכת או בבקה
קערה
מגררת
בלנדר
פלסטיק נצמד
פחית פריגת  לימונים/  פריגת מנגו
חצי שפוררת חלב מרוכז
כף קליפת לימון מגוררת
2 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

מערבבים הכל בבלנדר ידני
מעבירים לכלי להקפאה
ובתיאבון
ניתן לקשט את הפרפה לימון עם נענע
או כל קישוט אחר שעולה בדעתכם

בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גלידות,פרפה,, לימון,, מנגו,, מתוקים,, מתכונים, פירות,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s