חצילים בנוסח פיליפיני

חצילים בנוסח פיליפיני
החומרים:
מחבת
קערה
צלחת
מגבות נייר
חציל בינוני
1 ביצה
בצל ירוק קצוץ דק
קורט מלח
שמן רגיל אופן ההכנה:

קולים את החציל על האש. מקלפים את הקליפה כאשר מרטיבים את הידיים במים כדי למנוע כוויות.  שוטפים את החציל במים,קוטמים את הראש בסכין ושוטחים על צלחת מכוסה במגבת נייר.

חציל

 חציל

חצי  מטוגן

מפזרים מעט מלח על החציל ומשאירים לנוח חצי שעה ומעלה.  לוחצים על החציל עם המגבת
כדי להוציא את הנוזלים המיותרים,
בקערה טורפים ביצה, מכניסים את החציל, הבצל ירוק,ומעבירים למחבת חמה שהוכנה מראש.

 מוכן

מוכן לאכילה
שוטחים בעזרת כף, כאשר צד אחד זהוב מכסים עם צלחת והופכים לצד שני.

להגיש חם.

בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בצל ירוק, בצל,, חגים, חצילים,, ירקות,, מוצרי חלב, מתכוני עמים,, מתכונים, פיליפינים,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s