כרובית מטוגנת הכי פשוט שאפשר

כרובית מטוגנת הכי פשוט שאפשר

החומרים:
סיר עם מים
קערית עמוקה
מחבת גדולה
צלחת שטוחה מכוסה בנייר סופג
1 ק"ג כרובית – פרחים קטנים
1 ביצה מס 1
4 כפות קמח
מעט שמן רגיל
מעט מים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מבשלים את פרחי הכרובית עם קורט מלח אלדנטה.

הבלילה

הבלילה:
מערבבים ביצה קמח עם מעט מים עד שמתקבלת תמיסה לא דלילה מידי.
מוסיפים קורט פלפל ומלח ונותנים לעמוד מעט.

כרובית

מחממים מחבת עם מעט שמן.

כרובית

טובלים את הכרובית המבושלת בבלילה עם מזלג, ונותנים לשיירי הבלילה לנזול.
כאשר השמן חם מאוד שמים במחבת.

משחימים מכל הצדדים. מניחים על מגבת נייר.

כרובית מטוגנת
נהנים מכל ביס.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, חמאה,, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, כרובית,, מוצרי חלב, מתכונים, קמח, שמן,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s