גיניסנג גולאי מאכל פיליפיני

גיניסנג גולאי

גינטאנג גולאי מאכל פיליפיני החומרים:
2 סירים בינוניים עם תחתית עבה
1/2 ק"ג במיה טרייה שמורידים ממנה בעדינות את הראש כדי לא לפצוע.
דלורית בינונית קלופה ונקייה חתוכה לקוביות
לוביה טרייה חתוכה לקוביות 3-4 ס"מ
2 סטיקים לבנים (300-400 גרם ) או שניצל עוף חתוכים לרצועות,אפשר גם פילה של דג
2 כפות רוטב דגים (חנויות המזרח)
5-6 שיני שום פרוסות ד'
5-6 חצילים קטנים חצויים לחצאים
טיפת שמן רגיל
1/2-3/4 כוס מים

אופן ההכנה:
מבשלים את רצועות הבשר עד שמוכן כרצונכם.

מבשלים

מחממים היטב סיר עם טיפת שמן. מזהיבים את השום.

מזהיבים את השום

מוסיפים את הבשר המבושל, הלוביה את רוטב הדגים, כאשר רותח מוסיפים את החצילים.
את הבמייה ובסוף את הדלורית.
מכסים במים רותחים וסוגרים את הסיר עם צלחת של מרק.
לוקח כ-20 דקות עד שהירקות מתככים, לשמור שלא יהפכו לעיסה.

מעדן

בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה במיה אדומה, במיה ארוכה, במיה,, בשרים, דלורית, חזיר, חצילים קטנים, חצילים,, ירקות,, לוביה,, מתכוני עמים,, מתכונים, עופות,, פיליפינים,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s