קרבס נוסח פיליפיני

קרבס נוסח פיליפיני

קרבס

החומרים:

חשוב שיהיו טריים ולאכול באותו יום.

ווק או סיר רחב
מגבת נייר
12 קרבס בגודל בינוני (חצי או שלם לאדם) ראו בתמונה
3 פחיות חלב קוקוס של 400 מ"ל (1 פחית חלב קוקוס ל- ק"ג קרבס)
2 כפות רוטב דגים ((FATIS FISH SOUCE
שמן רגיל לטיגון
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
2 דלורית חתוכה לקוביות
1 פלפל צ`ילי קצוץ דק (אפשר יותר או ללא)

אופן ההכנה:

לנקות היטב את ה – קרבס, לשטוף היטב במים וליבש במגבת נייר.
להשחים מעט את ה-קרבס בווק חם מאוד למספר דקות
להוציא לקערה. באותו מחבת להזהיב את השום הבצל,
להוסיף את הדלורית,הצילי ורוטב הדגים כחמש דקות,
להוסיף את חלב הקוקוס, מביאים כמעט לרתיחה ומבשלים על
אש קטנה עד שהדלורית מתרככת מעט והרוטב מצטמצם מעט.

אל התוכן מכניסים את ה-קרבס וממשיכים לצמצם כמעט עד
ספיגתו, אפשר להגיש חם או קר.
המעדן

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, דגים ופירות ים, דלורית, חג המולד, חגים, חלב קוקוס, ירקות,, מתכוני עמים,, מתכונים, פיליפינים,, פלפל צ'ילי, קוקוס,, קרבס, רוטב דגים,, רטבים, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s