ריבת חצילים

ריבת חצילים של טובה

ריבת חצילים

החומרים:
צנצנת מעוקרת
2 ק"ג חצילים קטנים קטומים

לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
כפית מיץ לימון
כף שטוחה מסמרי ציפורן
כף קינמון
מקל וניל (במקום הכנסתי מעט מי ורדים וקורט ג'ינג'ר)

אופן ההכנה:
מנקבים עם מחט את החצילים שלא יתבקעו במספר מקומות.
קוטמים את הראש בעדינות שהחציל יישאר שלם
מרתיחים את החציל מספר פעמים כדי להוציא את המרירות עד שצבעם משתנה.
מסננים עד ייבוש.

בסיר נפרד עבה שמים:
סוכר ,מים,לימון,קינמון,וניל או ג'ינג'ר,כף קטנה לש ציפורן בעטיפת בד בטיסט קשורה.
כאשר הסירופ מתעבה על אש קטנה, תוך ערבוב כל הזמן שלא יישרף,
מעבירים את החצילים פנימה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד אשר החצילים כמעט דביקים.
מצננים מעט, ומעבירים לצנצנת מחוטאת וסוגרים הרמטי.
בתאבון.

 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה וניל, חגים, חצילים,, ירקות,, מי ורדים, מתוקים,, מתכונים, קינמון, ריבות,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s