אוסובוקו בירקות נוסח פיליפיני

אוסובוקו בירקות נוסח פיליפיני  

החומרים:

סיר עבה

מחבת עבה

1/2 ק"ג אוסובוקו
2 שיני שום מעוכות וקצוצות דק
1 בצל קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
3 גזרים חתוכים למעוינים
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות מושרים במים
1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות קטנות
1/2 שקית רוטב קלדרטה מעורב (חנויות המזרח)
עלה דפנה
קורט מלח
קורט פלפל
מים רותחים

אופן ההכנה:

חותכים את הבשר לקוביות קטנות

בסיר חם שמים מעט שמן מזהיבים את השום והבצל.

גזרתפוחי אדמהבצל ושום

מכניסים את האוסובוקו וסוגרים מכל הצדדים.

מעבירים לסיר שחומם מראש יחד עם הנוזל ומכסים
במים רותחים . מבשלים עד שהבשר מתרכך כ -3/4 שעה
במקביל חותכים את הגזר למעוינים, את תפוחי אדמה לקוביות
ומשרים במים. את הפלפל.

כאשר הבשר רך, מוסיפים את רוטב הקלדרטה, את הגזר.
לאחר כ- חמש דקות מוסיפים את תפוחי האדמה ובסוף את הפלפל.

מביאים לרתיחה, מוסיפים קורט פלפל ומלח לשיפור טעמים
ועלה דפנה.

מבשלים כ- 10 דקות נוספות.
הירקות אינם צריכים להיות רכים מאוד.

מגישים חם כמנה עיקרית, אפשר על מצע אורז.

בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, בצל,, בשרים, גזר,, חגים, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, מתכוני עמים,, עופות,, עלי דפנה,, פיליפינים,, פלפלים,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s