חצילים כאננס

חצילים כאננס

החומרים:

סיר עב תחתית
מסננת מניפה לא חובה
1 ק"ג חצילים רצוי באלאדי קלופים וחתוכים לקוביות    קטנות
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 ציפורן (לא חובה)
קורט זנגוויל  (ג'ינג'ר)
4 כפות מיץ לימון
קורט מלח

אופן ההכנה:

מכסים את קוביות החצילים במים עם מעט מלח ומשאירים לשעה. מסננים ומייבשים היטב.

בסיר עב תחתית מכניסים את הסוכר, המים, ציפורן וזנגוויל,מערבבים ומכניסים לתוך הסירופ את החצילים.
מוסיפים את מיץ הלימון ומרתיחים על אש נמוכה עד שנעשה שקוף.

להוציא את הציפורן, לשפר טעם.

להגיש חם או קר, כרצונכם
בתיאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גינגר,, חצילים,, ירקות,, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s