קישואים ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

קישואים ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

החומרים:

סיר עבה

1 ק"ג קישואים קטנים חתוכים לקוביות עם הקליפה

1 בצל גדול חתוך לקוביות

2 שיני שום קצוצות דק

4 כפות של קטשופ חריף

4 או יותר טיפות טבסקו

1/2 כפית סוכר

100 גרם רסק עגבניות

קורט פלפל שחור גרוס

קורט מלח

1/2 כפית סוכר

מעט שמן זית

כוס מים רותחים (להמסת רסק העגבניות)

אופן ההכנה:

מחממים את הסיר וזורים טיפת שמן,

מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים לסיר את הקישואים

ומערבבים היטב, מוסיפים את רסק העגבניות המהול במים חמים

את הטבסקו, פלפל גרוס סוכר ומלח

מערבבים, משפרים טעמים.

בתיאבון.


מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, זוקיני, טבסקו,, ירקות,, מתכונים, עגבניות,, קטשופ,, קישואים,, רסק עגבניות, שום,, שמן זית, שמן,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s