מרק ברוקלי בקרם פרש

מרק ברוקלי בקרם פרש

החומרים:

סיר גדול

בלנדר (ביז)

מסננת

2 ק"ג פרחי ברוקלי בלבד

5 גזרים גדולים

1 פרסה גדולה

2 או יותר שיני שום מעוכות

קורט מלח

קורט פלפל טרי גרוס

4-5 כפות שמן

מים רותחים לפי הצורך

1 קרם פרש

אופן ההכנה:

קוצצים את כל הירקות.

בסיר עבה, שמים שמן ומזהיבים מעט את השום.

מוסיפים את הגזר, הברוקלי והפרסה ומטגנים עד לריכוך קל על אש קטנה.

מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות

כאשר הירקות רכים, מסננים אותם, מרסקים דק בבלנדר

ומעבירים דרך מסננת חזרה לציר ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הקרם פרש תוך בחישה עדינה.

אפשר להגיש חם או קר.

לקישוט, מעט פירורי פרחי ברוקלי.

אפשר להגיש עם   שמנת ,קרוטונים אחר.

בתיאבון

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ברוקלי, גזר,, ירקות,, מוצרי חלב, מרק,, מתכונים, פרסה, קרם פרש, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s