קובה טונה אורז גבינה בפנקו

קובה טונה אורז גבינה בפנקו

החומרים:
סיר לטיגון עמוק
כף מחוררת
מגבות נייר
צלחת שטוחה
2 קערות
ביצה טרופה
פנקו לפי הצורך
1/2כוס אורז מבושל
שמן
קופסא טונה מסוננת (169 גר' מסונן) השתמשתי בויליגר עם שמן
100 גרם גבינה עדן בחנויות המזרח (חברת קרפט ד"ר סנטוס פיליפינים). (אפשר גבינה אחרת)
1/4 מגורר השאר קוביות 1 ס"מ. בהתאם לכמות הכדורים/קובות שיוצאים.

אופן ההכנה:

מכינים בקערית אחת ביצה טרופה, בשנייה פאנקו ,בשלישית מערבבים את האורז המבושל עם הטונה
ומוסיפים לזה את הגבינה המגוררת.

יוצרים עיגולים או קובות, לאחר מכן יוצרים חור בכל כדור עם האצבע ומכניסים קובית גבינה וסוגרים שוב.

מגלגלים את הכדורים בביצה  ונותנים לביצה לנזול . משם מגלגלים בפנקו ודואגים שכל הכדור יהיה מכוסה.
מכניסים את הכדורים לשמן חם עד שמשחימים מעט. זהירות שלא יישרף.

מוציאים על צלחת עם מגבת נייר. ומעבירים לעוד צלחת עם מגבת נייר כדי לספוג את השמן.
מגישים חם או קר

בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, גבינת עדן, דגים ופירות ים, טונה,, יבשים,אגוזים שונים,, מאפים שונים,, מוצרי חלב, מתכוני עמים,, מתכונים, פאנקו, פיליפינים,, קובה, שמן,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על קובה טונה אורז גבינה בפנקו

  1. דובי אל תשגע אותי הגיב:

    ניראה באמת מדהים!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s