קוגל אטריות

קוגל אטריות

החומרים:

תבנית מלבנית מזכוכית גדולה או 2 קטנות
סיר פסטה
225 גרם אטריות ביצים
225 גרם גבינת שמנת
100 גרם חמאה או מרגרינה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
קורט קינמון (לא חובה)
מעט חמאה לשימון התבנית
אפשר להוסיף מעט צמוקים

אופן ההכנה:
קוגל אטריות הכנה 1

לבשל בסיר פסטה את האטריות למצב אלדנטה במים רותחים עם קורט מלח.
לסנן ולתת להתקרר ולהתייבש מעט.

מערבבים את כל החומרים למעט האטריות והקינמון עד לקבלת למרקם אחיד.

מכניסים את האטריות לתבנית ושופכים מעליהם את הקרם שקבלנו. ומפזרים מלמעלה קינמון.

אופים בתנור בטמפרטורה של 350 מעלות כשעה.

לבדוק אם מוכן בעזרת קיסם.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אטריות ביצים, איטריות, ביצים, גבינה, גבינת שמנת, חגים, חמאה, יבשים,אגוזים שונים,, מוצרי חלב, צמוקים, קוגל, קינמון, שמנת, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.