מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר

מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר לחג המולד

מרק תפוחי אדמה וביקון 6

4-6 כוסות

החומרים:

סיר עבה

מחבת

מגבת נייר

6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות

1 גזר חתוך לקוביות קטנות

6 פרוסות בייקון פרוס לקוביות

1 בצל גדול חתוך לקוביות

1-1/2 כפיות מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 2 כוסות חלב או שמנת

2 גביעים קרם פרש

50-100 גרם גבינת צדר מגוררת/אחרת

כמה עלי פטרוזיליה

אופן ההכנה:

לבשל את תפוחי האדמה והגזר עד שיתרככו

לסנן וליבש

להשחים מעט את הבייקון על מחבת שלא ישחים מידי

ולשים על מגבת נייר

באותו מחבת להזהיב את הבצל

להוסיף את הבצל והבייקון אל תפוחי האדמה והגזר תבלינים

להוסיף אליהם את השמנת והקרם פרש.

לבשל עד נקודת הרתיחה כשלושים דקות בערך על אש קטנה

להגיש חם עם גבינת צדר מגוררת מלמעלה ולקישוט פטרוזיליה

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביקון, גבינה,, גבינת צדר, גזר,, חג המולד, חגים, ירקות,, מוצרי חלב, מרק,, מתכונים, פטרוזיליה,, קרם פרש, שמנת,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s