ירקות מצופים בבצק בירה
החומרים:
סיר עבה
מגבות נייר
5 כפות אבקת מרק בצל
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כוס בירה לבנה
1 כף חרדל
שמן לטיגון
ירקות שונים כמו פרחי ברוקולי, פרחי כרובית, חצילים,פטריות, זוקיני או קישואים פרוסים
חתיכות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר.
בינתיים מערבבים בקערה את אבקת מרק הבצל, קמח, אבקת אפייה, ביצים, חרדל
ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד.
מניחים לבלילה "לנוח" כעשר דקות.
שוטפים את הירקות, ומייבשים אותם במגבת/מגבת נייר.
טובלים את הירקות ואת פיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות בשמן חם, מבעבע, אך לא שורף עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים מהשמן, ומייבשים על נייר סופג.
מגישים על מצע עלי חסה אחר.
בתאבון.
מודעות פרסומת