דג סול מטוגן או אפוי
החומרים:
מחבת טפלון /אחר
3 צלחות למרק
צלחת שטוחה
2 כפות עץ
מגבות נייר
1 ק"ג דג סול הפעם קפוא מחוסר ברירה, לרוב לא קונה כי אחוז המים גדול וזה יקר.
פרורי לחם/מצה/פאנקו
קמח
ביצה
מלח
פלפל
לימון
אופן ההכנה:
מפלפלים את הדג ומשאירים לשעה לעמוד.

מנגבים במגבת נייר.
בקערה אחת מערבבים ביצה ומוסיפים טיפת מים.
בקערה שניה קמח.

בקערה שלישית פרורי לחם/אחר
טובלים את הפילטים בקמח עם טיפת מלח ,משם לביצה ובסוף לפרורים.
מחממים את המחבת עם מעט שמן ומכניסים 2-3 פילטים שיהיה מקום.
בין אחד לשני שיקל להפוך כי נוטים להשבר,הדג עדין מאוד. מזהיבים בצד אחד והופכים לצד שני.
הטיגון קצר או למידה שאתם רוצים. מוציאים לצלחת עם מגבת נייר. מגישים עם חצאי לימון או פרוסות לימון כרצונכם.
בתאבון
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי תודה
מודעות פרסומת
אין מה לעשות. אני אוהבת דגים בכל צורה ואופן!!
אגב, יש לנו את אותן הצלחות [זכוכית בצבע דבש] 🙂
אהבתיאהבתי
יהיו עוד מתכוני דגים
צריכה עוד זמן שבוע טוב
אהבתיאהבתי
אני כאן 🙂 🙂
אהבתיאהבתי
מוזמנת לבלות גם בשניים הנוספים.
http://yara1133.wordpress.com
https://yara113.wordpress.com
תבלי
אהבתיאהבתי