דג סול מטוגן או אפוי

דג סול מטוגן או אפוי

DSC08781

החומרים:
מחבת טפלון /אחר
3 צלחות למרק
צלחת שטוחה
2 כפות עץ
מגבות נייר
1 ק"ג דג סול הפעם קפוא מחוסר ברירה, לרוב לא קונה כי אחוז המים גדול וזה יקר.
פרורי לחם/מצה/פאנקו
קמח
ביצה
מלח
פלפל
לימון

אופן ההכנה:
מפלפלים את הדג ומשאירים לשעה לעמוד.
DSC08767
מנגבים במגבת נייר.
בקערה אחת מערבבים ביצה ומוסיפים טיפת מים.
בקערה שניה קמח.
DSC08770
בקערה שלישית פרורי לחם/אחר

DSC08773

טובלים את הפילטים בקמח עם טיפת מלח ,משם לביצה ובסוף לפרורים.
מחממים את המחבת עם מעט שמן ומכניסים 2-3 פילטים שיהיה מקום.

DSC08780

בין אחד לשני שיקל להפוך כי נוטים להשבר,הדג עדין מאוד. מזהיבים בצד אחד והופכים לצד שני.
הטיגון קצר או למידה שאתם רוצים. מוציאים לצלחת עם מגבת נייר. מגישים עם חצאי לימון או פרוסות לימון כרצונכם.

DSC08784

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  תודה 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה דגים ופירות ים, דגים,, לימון,, מתכונים, סול, פירות,, פלפל אנגלי, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על דג סול מטוגן או אפוי

  1. ilana pa הגיב:

    אין מה לעשות. אני אוהבת דגים בכל צורה ואופן!!
    אגב, יש לנו את אותן הצלחות [זכוכית בצבע דבש] 🙂

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s