פרחי קישואים בבצק בירה

פרחי קישואים בבצק בירה

החומרים:

סיר עבה

מגבות נייר

2 כפות אבקת מרק פטריות

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

2  ביצים
1/2 כוס בירה לבנה
1 כף חרדל
שמן לטיגון
פרחי קישואים
חתיכות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר.

בינתיים מערבבים בקערה את אבקת מרק הפטריות, קמח, אבקת אפייה, ביצים, חרדל
ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק.

מניחים לבלילה  "לנוח" כעשר דקות.

שוטפים את פרחי הקישואים ומייבשים אותם במגבת/מגבת נייר.

טובלים פרחי הקישואים שמלאנו בפיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות בשמן חם, מבעבע,
אך לא שורף עד לקבלת צבע זהוב.

מוציאים מהשמן, ומייבשים על נייר סופג.

מגישים על מצע עלי חסה אחר.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה 

המטבח של מאיר השמן


לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו      
כאן 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אבקת מרק, ביצים,, בירה, גבינת מוצרלה, חרדל,, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, מוצרי חלב, משקאות, מתכונים, פרחי קישואים, קמח, רטבים, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s