פילה ברבוניה עם סלט
החומרים:
מחבת רצוי טפלון
שתי צלחות עמוקות
2 צלחות שטוחות
מגבות ניר
מרית
חבילת פילה ברבוניה קפואה מחנות טובה או סופר
כ-150 גרם קמח או מעט יותר
2 ביצים טרופות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן רגיל לטיגון
ברבוניות
פרורי לחם
ברבוניות מצופות
אופן ההכנה:
מפשירים את הברבוניה מספר שעות בטמפרטורת החדר
שוטפים ומייבשים היטב. ממליחים ומפלפלים.
בצלחת אחת שמים קמח ובשנייה ביצה.
מחממים מעט שמן במחבת.
מקמחים את הפילטים קלות מכל הצדדים ומנערים את שאריות הקמח.
טובלים בביצה ומנערים משאריות הביצה ושוב טובלים בקמח
וישר למחבת חם. מזיזים את הפילטים שלא ידבקו ולאחר שמזהיבים
הופכים לצד שני להזהבה.
הברבוניות מטוגנות
מוציאים אל צלחת עם מגבת נייר כפולה.
אפשר להגיש עם שמנת, חזרת,חרדל,
הפעם בקשו סלט.
בתאבון.
אם אהבתם לחצו על אהבתי,תודה
היי אתי יקירה! נראה מעולה כמובן!!
שיהיה לך יום מקסים! ושבוע מדהים…
אהבתיאהבתי
עכשיו את מבינה על מה דברתי?
עולם אחר חופשי ונעים צבעוני ונעים לעין.
שבוע קסם וחמים
אתי
אהבתיאהבתי
אכן בלוג יפה וצבעוני…אני לא מצליחה לשנות צבע בבלוג..אולי עם הזמן…תודה בכל אופן..:-)
אהבתיאהבתי
שלחתי לך צילום מסך איך לשנות צבע
מקווה שעזרתי
שבוע טוב
אהבתיאהבתי
מה זאת אומרת אהבתי…? אהבתי עד מאד
לקרוא את הרשומה הזו בשעות צהריים זה ממש על גבול הפשע 🙂 🙂 🙂
עוד שעה מגיעה הביתה … ישר מתנפלת על הצלחת!!
תודה על המרשם ובעיקר על התמונות הנהדרות.
אהבתיאהבתי
תודה אילנה
מחמם את הלב. מבינה שאת אוהבת דגים.
שבוע נפלא ושנה אזרחית טובה
אהבתיאהבתי
דייג, אוהב דגים? חחח
הזכרת לי את המערכון האלמותי של הגששים
היו זמנים… וראו, אינם עוד!
אהבתיאהבתי
איך שכחתי את המערכון המצויין הזה:)
בגדול אני אוכלת בשר והרבה לאחרונה עקב בעיות בפה וכל מיני שעברתי נאלצת להכניס רק רכים. אז מזל שיש תחליף כי אי אפשר לאכול פטה כבד כל יום:)
ערב חמים
אהבתיאהבתי