כבד פטריות

כבד פטריות

החומרים:
ווק או מחבת או סיר
מגבות נייר
צלחת שטוחה
מוט טחינה (ביז)
2 סלסלות של פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
3-5 שיני שום מעוכות או יותר
1 בצל חתוך דק
מעט שמן לטיגון
פלפל לבן
מלח

אופן ההכנה:
מחממים את המחבת או הסיר ומוסיפים מעט שמן.
מזהיבים את השום ומוסיפים את הפטריות.
מזהיבים עד למצב אלדנטה.

מצננים מעט, מכניסים לקערה ועם מכשיר ביז טוחנים דק כרצונכם

מגישים על קרוסטיני

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    

 

המטבח של מאיר השמן
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, ירקות, פטריות, שום, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על כבד פטריות

  1. תזזאטית הגיב:

    כבר כמה ימים שאני רושמת תגובות בבלוגייך ונזרקת החוצה…לא יודעת למה…
    בכל אופן אנסה שוב הכבד פטריות נראה טעים מאוד!
    מאחלת לך שבת שלום וסופ"ש חמים ונעים…

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      לא רק את נזרקת החוצה. התקלות לא נגמרות לכן אמרתי לך לשמור את הרשומות. תכתבי בפורום משוב
      או בפורום הבלוגייה. או לכלוב לנו בתחתית הכחולה שיש שם מימין
      בהצלחה.
      נעלמו לי כמה דברים מהבלוג ולא נוגעת. אשלך לך מייל לא רוצה לרשום כאן
      תודה וסוף שבוע נעים

      אהבתי

      • תזזאטית הגיב:

        אההה לא ידעתי… האמת שאני חושבת שבמקרה שלי זו בעצם אשמתי…בכל פעם שאני משאירה תגובה , פשוט מבקשים את הסיסמה ושלי כתובה כשהמקלדת מכוונת לאנגלית…ובפעמים שנזרקתי החוצה מסתבר שרשמתי אותה כשהמקלדת מכוונת לעברית…והנה ניסיתי , עובדה שזו שרשמתי קודם כן התקבלה…רק שלקח לי שלושה ימים לעלות על זה…חחחח

        אהבתי

      • yara113 הגיב:

        העיקר שהצלחת
        זה הכי חשוב

        אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.