מרק עוף עם פאפאיה
החומרים:
סיר גדול
4 כרעיים עוף
5 ס"מ גינגר קצוץ דק דק
3-5 שיני שום קצוצות דק דק
מלח
פלפל שחור גרוס דק
1-11/2 כף רוטב דגים(לא חובה)
11/2 ליטר מים חמים
2 פפאפיות חתוכות לפרוסות קטנות
אפשר להוסיף עלי מורינגה או עלי צילי או תרד (חנויות המזרח, לא חובה)
אופן ההכנה:
מזהיבים בשמן חם את השום והבצל ומוסיפים את העוף לסגירה.
פאפאיה וגינגר

מוסיפים מים חמים ומוציאים את הלכלוך ברתיחה.

מבשלים את העוף לדרגה שאתם רוצים.
רק שהעוף מוכן מוסיפים את הפפאיה רוטב דגים .
משפרים טעמים עם מלח ופלפל. ומוסיפים את העלים בסוף.
מגישים חם.
בתאבון
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן
מודעות פרסומת