מרק עוף עם פאפאיה

מרק עוף עם פאפאיה

DSC08711

החומרים:

סיר גדול
4 כרעיים עוף
5 ס"מ גינגר קצוץ דק דק
3-5 שיני שום קצוצות דק דק
מלח
פלפל שחור גרוס דק
1-11/2 כף רוטב דגים(לא חובה)
11/2 ליטר מים חמים
2 פפאפיות חתוכות לפרוסות קטנות
אפשר להוסיף עלי מורינגה או עלי צילי או תרד (חנויות המזרח, לא חובה)

אופן ההכנה:
מזהיבים בשמן חם את השום והבצל ומוסיפים את העוף לסגירה.

DSC08599

פאפאיה וגינגר

DSC08688

מוסיפים מים חמים ומוציאים את הלכלוך ברתיחה.

DSC08696 מבשלים את העוף לדרגה שאתם רוצים.
רק שהעוף מוכן מוסיפים את הפפאיה רוטב דגים .
משפרים טעמים עם מלח ופלפל.  ומוסיפים את העלים בסוף.

מגישים חם.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו      כאן 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, בשרים, ירקות,, מורינגה, מרק,, מתכוני עמים,, מתכונים, עופות,, פאפאיה, פיליפינים,, פירות,, צ'ילי, רוטב אויסטרס, רוטב דגים,, רטבים, שום,, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s