מרק תירס

מרק תירס

החומרים:
סיר עבה
סכין חדה
5 קלחי תירס טריים שהסרנו מהם את הגרעינים
3 ס"מ ג'ינג'ר קלוף קצוץ דק דק
ביצה טרופה  (אפשר גם ללא ביצה)
מים חמים
מלח
פלפל
שמן
2-3 בצל ירוק קצוץ דק רק בחלק הירוק/פטרוזיליה

אופן ההכנה:


קוטמים  את קצות התירס. מעמידים אותו, עם סכין מורידים את הגרעינים מלמעלה למטה.
חלק מהתירס הופכים למחית וחלק נשאר שלם.

מחממים סיר עם מעט שמן,מוסיפים את הג'ינג'ר להזהבה, מוסיפים את התירס הגרגירים, מזהיבים מעט
ומוסיפים מים חמים לכסות את התירס או יותר. תלוי בכמות הנוזל והסמיכות שאתם רוצים.  מבשלים למידה שאתם רוצים.


לפני ההגשה מוסיפים את התירס הגרוס, מוסיפים את הביצה הטרופה ומבשלים עוד דקה.

בצל ירוק קצוץ


לקישוט מגישים עם בצל/פטרוזיליה או פופקורן

בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל ירוק, גינגר,, זנגביל, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, מרק,, מתכונים, פטרוזיליה,, שמן,, תבלינים,, תירס, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מרק תירס

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה ממש מעולה!
    בוקר נעים אתי יקרה:-)
    המשך שבת מקסימה,!!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s