מרק תירס

מרק תירס

החומרים:
סיר עבה
סכין חדה
5 קלחי תירס טריים שהסרנו מהם את הגרעינים
3 ס"מ ג'ינג'ר קלוף קצוץ דק דק
ביצה טרופה  (אפשר גם ללא ביצה)
מים חמים
מלח
פלפל
שמן
2-3 בצל ירוק קצוץ דק רק בחלק הירוק/פטרוזיליה

אופן ההכנה:


קוטמים  את קצות התירס. מעמידים אותו, עם סכין מורידים את הגרעינים מלמעלה למטה.
חלק מהתירס הופכים למחית וחלק נשאר שלם.

מחממים סיר עם מעט שמן,מוסיפים את הג'ינג'ר להזהבה, מוסיפים את התירס הגרגירים, מזהיבים מעט
ומוסיפים מים חמים לכסות את התירס או יותר. תלוי בכמות הנוזל והסמיכות שאתם רוצים.  מבשלים למידה שאתם רוצים.


לפני ההגשה מוסיפים את התירס הגרוס, מוסיפים את הביצה הטרופה ומבשלים עוד דקה.

בצל ירוק קצוץ


לקישוט מגישים עם בצל/פטרוזיליה או פופקורן

בתאבון

 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל ירוק, גינגר, זנגביל, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות, מרק, פטרוזיליה, שמן, תבלינים, תירס, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מרק תירס

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה ממש מעולה!
    בוקר נעים אתי יקרה:-)
    המשך שבת מקסימה,!!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.