פילה ברבוניה עם במיה, עגבניות, שום ופטרוזיליה

פילה ברבוניה עם במיה, עגבניות, שום ופטרוזיליה

את הברבוניות אפשר להמיר בלוקוס, בפרידה וגם בדניס.

החומרים: 2 מחבתות טפלון צלחות הגשה 8 פילטים ברבוניה גדולים (אפשר קפואה מופשרת במקרר) קורט מלח קורט פלפל שחור טחון טרי מעט טימין קצוץ 400 גרם במיה קטנה. בלדי עדיף

שמן רגיל לטיגון עמוק

3 כפות שמן זית

1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות

1 שן שום קצוצה דק

2 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות ללא גלעינים

מעט פטרוזיליה טרייה  קצוצה ללא הגבעולים

להגשה תוספת של: שמן זית מעולה מעט מלח ים עלי פטרוזיליה טריים

אופן ההכנה:

מפלטים את הברבוניה. עושים 2 -3 חריצים אלכסוניים בכל פילה

(שלא יתקפל).

מתבלים את הפילטים במלח, פלפל, מעט תימין ושמן זית ומשאירים במקרר ל 3-4  שעות מכוסה.

קוטמים את ראשי הבמיה בעדינות וחורצים לאורך לא עד סוף הבמיה.

שוטפים ומייבשים היטב. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הבמיה היבשה טיגון קצר כך שלא  תאבד את צבעה הירוק.

במחבת נוסף מחממים שמן זית, מוסיפים את השום והבצל ומזהיבים.
מוסיפים למחבת עם הבצל את במיה המטוגנת ומוסיפים את העגבניות ומבשלים 2-3 דקות נוספות.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים פטרוזיליה ולאחר דקה מורידים מהאש.

שומרים בצד במקום חם. (אני מכניסה למיקרו מכוסה במגבת).

במחבת טפלון מטגנים את הפילטים טיגון קצר מאד מכל צד.

(אפשר גם לצלות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות צלסיוס ל- 2-3 דקות)

משתמשים בצלחת הגשה עמוקה או שטוחה גדולה.

מניחים את תבשיל הבמיה ומעל שמים את הפילטים. 2-3 פילטים לסועד בהתאם לגודלם.

מתבלים במעט שמן זית, מספר גרגירי מלח ים וכמה עלי פטרוזיליה מגישים חם. בתאבון.

 אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   תודה 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, במיה, במיה אדומה, במיה ארוכה, בצל, ברבוניות, דגים, דגים ופירות ים, ירקות, מיקרוגל, עגבניות, פטרוזיליה, שום, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s