מרק ראש סלמון עם צנון סיני

מרק ראש סלמון עם צנון סיני

DSC08892

החומרים:
סיר עם מכסה
מסננת
צלחת למרק
כרוב בינוני
1 בצל קצוץ דק
2-3 עגבניות חתוכות דק (אפשר ללא קליפה)
250 גרם שעועית חתוכה ל-3-4 ס"מ (אפשר קפואה)
1 ס"מ גינגר קצוץ דק
חצי צנון אם הוא ארוך מאוד וגדול או שלם חתוך לטבעות או רבעים
ראש סלמון חתוך לארבע-נקי
מים רותחים שיספיקו למספר המנות (ליטר או יותר)
מעט מלח
כפית אבקת מרק (אני לא משתמשת)
אופן ההכנה:
את ראש הדג ממליחים במלח גם לשעה לפחות.
מכניסים לסיר את העגבניות הג'ינג'ר והבצל ומעל את ראש הדג. מבשלים כ-20 דקות.

DSC08879

מוציאים את (הלכלוך),מוציאים את הדג לצלחת ומשאירים בצד את הדג.



DSC08884 לסנן את העגבניות הבצל והג'ינג'ר ולהשאיר את הנוזל בסיר.
לנוזל מוסיפים את השעועית והצנון ולבשל מעט, כאשר מתרכך מעט, מוסיפים את הכרוב.
מוסיפים מים רותחים כרצונכם ומבשלים אלדנטה.
DSC08886
כאשר הירקות מוכנים,מחזירים את הדג לסיר מוסיפים מלח על פי הצורך,אבקת מרק.
DSC08888

משפרים טעמים ומגישים חם לחוד את המרק עם הדג ולחוד את הירקות עם אורז.

בתאבון
מוזמנים לבקר גם כאן

https://ethy6642113.wordpress.com
https://yara113.wordpress.com
http://yara1133.wordpress.com

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, גינגר,, דגים ופירות ים, דגים,, זנגביל, ירקות,, כרוב,, מרק,, מתכוני עמים,, מתכונים, סלמון,, עגבניות,, פיליפינים,, צנון סיני, צנון/צנוניות, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s