מרק בטטות של שלמה ב

מרק בטטות באדיבותו של שלמה ב

מרק בטטה 2

החומרים:
סיר בגודל דרוש לפי מס הסועדים
מסננת
ביז (מוט טחינה)

3 בטטות ארוכות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות
1 עגבנייה חלוטה חתוכה לקביות
1 בצל חתוך דק דק
1 גזר או יותר
1 תפוח אדמה או יותר
מעט מלח
מעט פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
כף מרק עוף או ציר
כף סוכר
קמצוץ כמון
מעט שמן רגיל
מים לפי כמות הסועדים
שמנת חמוצה או אחרת

בטטות 1

אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל במעט שמן בסיר ומוסיפים את הירקות החתוכים.
מזהיבים מעט ומכסים בכמות מים רותחים שתכננתם.
מוסיפים את התבלינים, חריפות לפי רצונכם.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמתרכך מאוד.

מרק בטטות 3

מועכים בעזרת ביז (מוט טחינה)  אפשר גם בכל אמצעי אחר.

מגישים חם ולקישוט כף שמנת

תודה לשלמה ב על המתכון.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת מרק, בטטות,, בצל,, גזר,, דלעת, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, כמון, מוצרי חלב, מרק,, סוכר,, עגבניות,, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, שמן,, שמנת,, תבלינים,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s