חצילים מטוגנים קצת אחרת. מתכון באדיבותו של שלמה ב.

חצילים מטוגנים קצת אחרת

DSC08937

מתכון באדיבותו של שלמה ב

החומרים:

מחבת רחבה
מגבות נייר
3 קערות רחבות למרק
צלחת שטוחה
4 חצילים ארוכים ללא קליפה (אני הכנתי עם קליפה)
3 ביצים עם מעט מים
כף או יותר קטשופ חריף
קמח כנדרש
פרורי לחם או מצה כנדרש
מעט רוטב צילי חריף (לא חובה) או חרדל דיזון
מעט מלח
מלח לפיזור על החצילים או לימון
שמן לטיגון
מיץ לימון טרי
חצילים פרוסים 2

אופן  ההכנה:
פורסים את החציל הקלוף לפרוסות דקות.

שטיפה מהמלח

 מנגבים כל פרוסת חציל במעט מיץ לימון או מפזרים הרבה מלח שלא ישחירו.

שטיפה מהמלח

שוטפים את החצילים היטב מהמלח.

מקמחים טיפה את החציל בקמח,משם מעבירים לביצה.

שמים בביצה את טיפת המים הקטשופ ורוטב הצילי או החרדל.
מנערים מעודפי הביצה ומעבירים לפירורי הלחם ,לצפות בשכבה דקה.

מחממים מחבת עם שמן. כאשר חם, מכניסים את פרוסות החצילים ומזהיבים מכל צד.

מעבירים למגבת נייר.

אפשר לאכול חם או קר
בתאבון.

תודה לשלמה ב. על המתכון המצוין.


אם אהבתם רשומה זו לחצו על אהבתי, תודה

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, חגים, חצילים,, חרדל,, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות, ירקות,, מוצרי חלב, מתכונים, פסח, פרורי לחם/מצה,, קטשופ,, קמח, קמח מצות, רוטב צ'ילי, רטבים, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s