החומרים:
מחבת רחבה
מגבות נייר
3 קערות רחבות למרק
צלחת שטוחה
4 חצילים ארוכים צבעוניים עם קליפה מזן Antigua
2 ביצים עם 1/2 כוס מים
2 כפות קטשופ חריף
3-4 טיפות טבסקו
100 גרם רסק עגבניות (הפעם קופסא)
קמח כנדרש
פרורי לחם או פרורי מצה כנדרש
מעט רוטב צילי חריף (לא חובה) אפשר טאבסקו 3-4 טיפות
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס דק
מלח גס לפיזור על החצילים או לימון
שמן לטיגון
מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
פורסים את החציל הקלוף לפרוסות דקות.
מנגבים כל פרוסת חציל במעט מיץ לימון או מפזרים הרבה מלח שלא ישחירו.
שוטפים את החצילים היטב מהמלח ומיבשים עם מגבת נייר.
מקמחים טיפה את החציל בקמח,ומנערים עודף קמח.
שם מעבירים לקערה עם הביצה,המים,הקטשופ,רוטב הצילי,רסק העגבניות,מלח,פלפל שחור גרוס.
מנערים מעודפי הביצה ומעבירים לפירורי הלחם ,לצפות בשכבה דקה.
מחממים מחבת עם שמן. כאשר חם, מכניסים את פרוסות החצילים ומזהיבים מכל צד.
מעבירים למגבת נייר.
אפשר לאכול חם או קר
בתאבון.
אם אהבתם רשומה זו לחצו על אהבתי, תודה