מתכון רומני – צ"ורבה

מתכון רומני – צ"ורבה
CHORBA 2

ל- 6  סועדים

החומרים:

סיר בעל תחתית כבדה

1 כף חומץ

½ כוס שמנת מתוקה

2 חלמונים

ליטר וחצי מים חמים

שמיר  ופטרוזיליה קצוצים

כרוב אחד פרוס דק

2 פלפלים ירוקים מגולענים וקצוצים

2 בצלים פרוסים

150 גרם בייקון פרוס

אופן ההכנה:

מטגנים פרוסת בייקון בסיר כבד, עד שהשומן נמס.

מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם זהובים.

מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הכרוב, שאר הבייקון.
מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש קטנה כ 45 דקות, עד שהירקות רכים
טורפים היטב את הביצים, השמנת והחומץ בקערה קטנה , מוסיפים כף או שתיים של מרק וממשיכים לטרוף. מוסיפים חזרה למרק.

מוסיפים את השמיר, פטרוזיליה, מלח ופלפל, משפרים טעמים

אפשר להוסיף קרוטונים או אחר

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתיתודה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, ביקון, בשרים, ירקות, ירקות,, כרוב,, מוצרי חלב, מרק,, מתכוני עמים,, מתכונים, פטרוזיליה,, פלפל אנגלי, פלפלים,, רומניים,, שום,, שמיר,, שמנת,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s