דג סול בקטשופ טבסקו ועוד

דג סול בקטשופ טבסקו ועוד

DSC09134
החומרים:
3 צלחות מרק
מחבת
מגבות נייר
קילו דג סול טרי או קפוא
קופסת רסק עגבניות
כף סוכר
1/2 כוס מים או יותר
1 ביצה
פרורי לחם
קמח
2-3 כפות קטשופ חריף
3-8 טיפות טבסקו כרצונכם או צילי
מעט מלח
מעט פלפל שחור
שמן אורז לטיגון או אחר
לימון למי שאוהב

אופן ההכנה:
DSC09125
מי שאוהב לימון ימרח את הפילטים בלימון וישטוף.
אני לא שמה לימון.
מנגבת את הפילטים.
צלחת אחת עם קמח
צלחת שניה, מערבבים את הביצה עם רסק העגבניות קטשופ מים טבסקו סוכר
מלח ופלפל מעורבים יחד היטב.
DSC09128
צלחת שלישית עם פירורי לחם.
במחבת גדולה מחממים היטב שמן.
מקמחים את הפילטים היבשים משני צדדים ומערים. מעבירים לביצה עם התוספות ומנערים.

DSC09127

מעבירים לפירורי לחם מנערים ומכניסים למחבת עם שמן חם.
מטגנים לרמה שאתם רוצים ומורידים לצלחת עם מגבת נייר.
DSC09131
בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתיתודה

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, דגים ופירות ים, טבסקו, יבשים,אגוזים שונים,, לימון, מוצרי חלב, סוכר, סול, פירות, פלפל אנגלי, פרורי לחם/מצה, קטשופ, קמח, רטבים, רסק עגבניות, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על דג סול בקטשופ טבסקו ועוד

  1. טלי.ג.א. הגיב:

    תיבול מעניין לדג . תודה

    אהבתי

להגיב על yara113 לבטל

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.