גספצ'ו

גספצ'ו

GASPACHO 2

החומרים:
קעריות גדולות
מוט טחינה(ביז)
קעריות הגשה קטנות

5 עגבניות מוצקות, קלופות ומגולענות

2 מלפפונים, קלופים, מגולענים

1 בצל גדול חתוך לרבעים

1 פלפל ירוק חצוי ונטול גרעינים

2 שיני שום כתושות

3 כוסות מיץ עגבניות טרי

1/3כוס שמן זית

1/3כוס חומץ בן יין אדום  אפשר גם קצת בלסמי

1/4כפית טבסקו או תואם

מלח
פלפל לפי הטעם
רוויון  או יוגורט/שמנת  בכמות לפי מס הסועדים והטעם .
קרוטונים

אופן ההכנה:
טחינת העגבניות 1

לוקחים חצי מכמות הירקות ויתר החומרים פרט לקרוטנים ומרסקים יחד בבלנדר או מוט טחינה(ביז) עד לתערובת אחידה.

טחינת הירקות1 מוסיפים את הרוויון בכמות שתשאיר למרק צבע ורוד יפה בנוסף לטעם. מקררים היטב. (אני לא שמתי)

את המחצית השניה של הירקות, חותכים לקוביות קטנות של כחצי ס"מ ומעבירים לקעריות הגשה קטנות עם כפית. כל ירק לחוד.  כנ"ל את הקרוטונים.

מגישים את המרק קר, ואת הירקות אפשר לערבב פנימה למעט הקרוטונים ואפשר להגיש בקעריות לחוד.
כל סועד לוקח כ"א לצלחתו  כרצונו.
אני שמתי רצועת פלפל אדום,אפשר ברוסקטות גרסיני ועוד.
בתאבון.

אם אהבתם לחצו על אהבתיתודה

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ברוסקטה, גרסיני, חומץ בן יין, טבסקו, יוגורט, יוגורט כבשים, ירקות, מוצרי חלב, מלפפונים, מרק, עגבניות, פלפלים, קרוטונים, רביון, רטבים, שום, שמנת, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.