חצילים מטוגנים אפויים עם לבנה וזעתר

חצילים מטוגנים אפויים עם לבנה וזעתר או בזיליקום

החומרים:

מחבת

תבנית חסינת אש לתנור

מגבות נייר

נייר אפיה

2-3 חצילים מאורכים צרים

קורט מלח

שמן

לבנה גד אחר

זעתר או בזיליקום

אופן ההכנה:

קולפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי זרת קטנה לרוחב.

מחממים שמן במחבת (אפשר גם מחבת חשמלי).

מטגנים את החצילים משני הצדדים ומוציאים על מגבת נייר.

שמים אל תבנית חסינה נייר אפיה ומשמנים אותו מעטבמברשת.

מניחים את החצילים בתבנית שורות שורות. לכמות גדולה שתי תבניות.

אופים בתנור בחום 175 מעלות כ 10-20 דקות, עד שיתרככו.

אופן ההגשה:

מסדרים את החצילים על צלחת הגשה.

על כל פרוסה שמים כפית לבנה.

מקשטים בזעתר או בזיליקום.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים  בבוקר הם מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן
.לסדנאות לתרומות   
לחצו   כאן
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בזיליקום,, זעתר, חצילים,, ירקות, ירקות,, לבנה, מוצרי חלב, מתכונים, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s