מרק אפונה הולנדי

מרק אפונה הולנדי

מרק אפונה הולנדי

החומרים:

1 ק"ג אפונה ירוקה יבשה חצויה

200 גרם בשר שמן מעושן חתוך לרצועות

8 צלעות בקר שמנות

21/2 ליטר מרק עוף צח

5 ראשי סלרי קלופים, חתוכים לקוביות

4 בצלים קצוצים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 גזרים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות

2 כרישות פרוסות דק

מלח

פלפל שחור טחון טרי

6 נקניקיות שמנות פרוסות עבה

חומרים למרק אפונה הולנדי

אופן הכנה:

משרים  את האפונה במים קרים למשך לילה ומסננים.

שמים בסיר גדול את המרק, האפונה, צלעות ובשר מעושן, שורש סלרי, מלח ופלפל,

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעתיים.  מערבבים מדי פעם. אם יש צורך מוסיפים מים.
מוסיפים לסיר את שאר החומרים בצל, גזר, כרישה ופטרוזיליה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.

מוציאים את הצלעות מהסיר, מסירים את הבשר מהעצמות, חותכים לקוביות ומחזירים לסיר   מוסיפים לסיר את הנקניקיות, מבשלים יחד עוד כמה דקות

מקררים ואוכלים רק למחרת   אחרי שמחממים

בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפונה, בצל, בשרים, גזר, ירקות, כרישה, מרק, מרקים, מתכונים הולנדיים, נקניקיות, נקניקיות צוריסוס, סלרי, פטרוזיליה, פלפל אנגלי, צלעות, קבנוס, שום, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.